Atac cu drone într-o regiune din Rusia

Șase morți și 35 de persoane rănite s-au înregistrat într-o regiune din Rusia care se învecinează cu Ucraina. S-a întâmplat după ce două vehicule au fost atacate cu...

Șase morți și 35 de persoane rănite s-au înregistrat într-o regiune din Rusia care se învecinează cu Ucraina. S-a întâmplat după ce două vehicule au fost atacate cu drone, scrie Meduza. Unul dintre acestea transporta angajații unei ferme.

La Belgorod, în regiunea satului Berezovka – raionul Borisov, drone kamikaze au atacat un vehicul, Gazelle, care transporta angajații unei întreprinderi, a comunicat guvernatorul regiunii Veaceslav Gladkov. Sediul operațional al regiunii Belgorod a raportat că vehiculul transporta angajații unei ferme de porci. Potrivit lui Gladkov, sub atac a nimerit și un alt vehicul.

Se menționează că șase persoane au murit, iar 35 de persoane, inclusiv doi copii, au suferit răni.

Potrivit sursei, satul Berezovka este situat la aproximativ 50 de kilometri de Belgorod. Raionul Borisov, căruia îi aparține acest sat, se învecinează cu Ucraina. Autoritățile din regiunea Belgorod comunică regulat despre atacuri cu drone și bombardamente, dând vina pe armata ucraineană.

Partea ucraineană nu a comentat datele părții rusești.

In this article