Care au fost cauzele prăbușirii elicopterului în tragedia de la Brovari

Purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale a declarat, marți, că este încă prea devreme pentru a trage concluzii despre cauzele tragediei de la Brovari, după ce în presa...

Purtătorul de cuvânt al Poliției Naționale a declarat, marți, că este încă prea devreme pentru a trage concluzii despre cauzele tragediei de la Brovari, după ce în presa din Ucraina au apărut informații despre o eroare de pilotaj care a dus la accidentul de elicopter.

„Este ciudat să citești despre o astfel de „eroare”. Comisia guvernamentală pentru investigarea acestei tragedii funcționează, SBU și Serviciul Securității Statului sunt parte a anchetei, poliția se alătură anchetei ca parte a unui grup de investigații. Cum poți trage concluzii fără a avea rezultatele examinărilor care durează mai mult de o zi?”, a declarat Mariana Reva, după apariția unor informații referitoare la cauza accidentului de elicopter, transmite breakingnews.md cu referire la digi24.ro.

„Încă o dată, vă cerem să aveți încredere doar în informațiile de la oficiali și nu în diverse „surse” anonime”, a adăugat ea.

In this article