Cântăreața Cher este acuzată că a angajat persoane care să-i răpească fiul

Cântăreața Cher este acuzată că a angajat persoane care să-l răpească pe fiul ei, Elijah Blue Allman, de la hotelul în care acesta s-a cazat anul trecut împreună...

Cântăreața Cher este acuzată că a angajat persoane care să-l răpească pe fiul ei, Elijah Blue Allman, de la hotelul în care acesta s-a cazat anul trecut împreună cu soția sa.

Documentele depuse în instanță de soția lui Elijah, Maria King, susțin că patru bărbați l-au luat dintr-o cameră de hotel din New York, în noiembrie 2022, în timp ce își sărbătoreau aniversarea nunții, relatează bbc.com

Cuplul s-ar fi aflat la hotel în încercarea de a-și salva căsnicia: cuplul depusese cererea de divorț în 2021.

BBC a contactat reprezentanții lui Cher și ai Mariei King pentru comentarii și așteaptă un răspuns.

În documentele depuse în instanță ca parte a procedurii de divorț la Curtea Superioară din Los Angeles, King a declarat că ea și Allman au petrecut 12 zile la hotel “lucrând la căsnicia noastră”.

Dar “după ce am petrecut 12 zile împreună în New York, pe 30 noiembrie 2022, aniversarea căsătoriei noastre, patru bărbați au intrat în camera noastră și l-au luat pe [Allman] din camera noastră”, a susținut ea în documentele depuse în instanță în decembrie 2022. – Unul dintre acești bărbați care l-au luat mi-a spus că au fost angajați de mama [lui Allman]”.

În documentele din instanță, King a indicat că soțul ei a fost internat într-o unitate medicală din august 2022, dar a spus că nu i s-a spus unde se află și că nu a avut nicio modalitate de a-l contacta.

“În prezent, nu sunt la curent cu bunăstarea și locul unde se află soțul meu”, a declarat ea în decembrie, adăugând că este “foarte îngrijorată și neliniștită pentru el”.

Allman, în vârstă de 47 de ani, este fiul lui Cher și al fostului ei soț, regretatul muzician rock Gregg Allman.

El s-a căsătorit cu Maria King, născută în Marea Britanie, în 2013. Amândoi sunt muzicieni.

Allman s-a destăinuit anterior despre lupta sa cu dependența de droguri. Într-un interviu acordat în 2014 pentru Entertainment Tonight, el a declarat că a consumat droguri încă de la vârsta de 11 ani.

In this article