Candu, despre acțiunile PAS și a Maiei Sandu: Genocid împotriva țării și a cetățenilor săi

Andrian Candu, liderul Pro Moldova a declarat că ceea ce se întâmplă astăzi în Parlament, nu este nimic altceva decât o comedie absurdă. Conform lui, acțiunile la care...

Andrian Candu, liderul Pro Moldova a declarat că ceea ce se întâmplă astăzi în Parlament, nu este nimic altceva decât o comedie absurdă. Conform lui, acțiunile la care recurge Maia Sandu și PAS, reprezintă un genocid împotriva cetățenilor.

Președintele Pro Moldova a pus accent pe faptul că în Parlament a prevalat jocurile politice, făcute de fracțiunile parlamentare, inclusiv de Președintele, Maia Sandu.

Totodată, aceasta a declarat că Guvernul înaintat în frunte cu Igor Grosu, a reprezentat o simulare a echipei Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Vedem mimare, simulare și un spectacol de-a Guvernarea sau de Guvern. Aici mă refer la partidul PAS, liderii acestui partid și bineînțeles Președintele Maia Sandu.”

„Așa numitul Guvern Grosu, vroia astăzi, pur și simplu să facă o simulare. Am fi vrut să-l întrebăm sincer, astăzi, dacă este adevărată și cu adevărat este intenția să Guverneze țara în această perioadă de timp. Dar am auzit că au fost și anumite discuții, anumite înțelegeri ca colegii socialiști să iasă din Parlament ca chipurile să fie eșuată, încă o tentativă”, a declarat Candu.

„Dragi cetățeni, uitați-vă, uitați-vă cu atenție și țineți minte, cine și cum se joacă cu viețile voastre. Indignare, regrete și cu siguranță, toți cei care astăzi fac jocuri politice și pun interesul lor mai presus decât interesul cetățenilor, o să plătească și o să plătească scump pentru acest genocid împotriva țării și a cetățenilor săi”, a menționat pe final, Andrian Candu.

In this article