Candidatului la funcția de primar al mun. Comrat din partea Partidului “ȘANSĂ”, i-a fost refuzată înregistrarea

Candidatului la funcția de primar al municipiului Comrat din partea Partidului “Șansa”, Alexandru Panov, i-a fost refuzată oficial înregistrarea în campania electorală, în pofida faptului că a depus...

Candidatului la funcția de primar al municipiului Comrat din partea Partidului “Șansa”, Alexandru Panov, i-a fost refuzată oficial înregistrarea în campania electorală, în pofida faptului că a depus la consiliul electoral local un pachet complet de documente necesare. Avocații partidului se pregătesc deja să conteste această decizie ilegală.

În timpul conferinței de presă, Alexandru Panov a subliniat că refuzul de înregistrare a fost unul abuziv și motivat politic.

“Actuala guvernare se teme de echipa Partidului Șansa. Cei care au făcut-o, înțeleg clar că, până când îmi voi dovedi adevărul și voi lupta pentru el – alegerile vor fi deja încheiate. Din acest motiv au fost făcute toate acestea. În zilele următoare, vom contesta eliminarea ilegală. Ni se va permite să participăm la alegeri, iar cei responsabili vor fi pedepsiți”, este convins Alexandru Panov.

El a menționat că echipa Șansa s-a alăturat deja modernizării satelor găgăuze și, în pofida obstacolelor întâmpinate, partidul va continua să facă acest lucru într-un ritm rapid. Profesioniștii partidului realizează în regiune programul “Găgăuzia – tărâmul visurilor!”, care presupune implementarea unor proiecte mari de infrastructură și sociale atât pentru întreaga unitate teritorială autonomă, cât și pentru Comrat.

“Scopul principal al partidului “Șansa” este de a îmbunătăți viața fiecărui locuitor al Moldovei, inclusiv a fiecărui locuitor al Găgăuziei. Astăzi, autoritățile nu se gândesc cum vom trece peste iarnă, nu acordă atenție acelor cetățeni care nu-și pot plăti facturile la serviciile comunale. Echipa “Șansa” participă la alegerile din întreaga republică. Ne-am stabilit obiective ambițioase, pe care vom începe să le realizăm după victorie. Fiecare cetățean al Republicii Moldova va avea sprijinul candidaților noștri”, a declarat Alexandru Panov.

Politicianul a adăugat că în curând partidul va veni cu o declarație de susținere a unui nou candidat pentru funcția de primar, care, împreună cu echipa Șansă, va putea transforma Comratul într-un oraș de vis.

De asemenea, el a îndemnat la sprijinirea echipei de consilieri din partea partidului Șansă, astfel încât acțiunile primarului, susținute de o echipă unită, să fie cât mai eficiente.

In this article