Campania de salubrizare de primăvară se desfășoară conform programului

În ultimele săptămâni, municipalitatea a inițiat și desfășurat cu succes zeci de acțiuni, privind campania de salubrizare de primăvară. Despre acest lucru a informat viceprimarul Ilie Ceban, în...

În ultimele săptămâni, municipalitatea a inițiat și desfășurat cu succes zeci de acțiuni, privind campania de salubrizare de primăvară. Despre acest lucru a informat viceprimarul Ilie Ceban, în cadrul ședinței de astăzi a serviciilor Primăriei Chișinău.

Astfel, pe lângă igienizarea generală a orașului, autoritățile locale au plantat și sute de copaci și flori în parcuri, alei și aliniamente stradale. De asemenea, au început și acțiunile de cosit al ierbii, precum și dezinsecția spațiilor verzi împotriva căpușelor.

„Totodată, ne bucurăm să anunțăm că, în ultima perioadă, inclusiv datorită vremii însorite de afară, în spațiile deschide din Chișinău au fost organizate zeci de evenimente sportive sau culturale”, a mai adăugat Ilie Ceban.

În context, mai zice viceprimarul, colegii noștri și-au focusat atenția ca atât în timpul desfășurării evenimentelor, cât și după finalizarea acestora, locațiile respective să fie curate.

Primăria Chișinău va depune maxim efort și-n continuare în vederea salubrizării, înverzirii și înfrumusețării orașului, oferind, astfel, locuitorilor și oaspeților Capitalei un peisaj cât mai curat și bine îngrijit.

Amintim că, în perioada 4 martie – 3 mai 2024, în Capitală se va desfășura Campania de salubrizare de primăvară „Curățenia generală de primăvară” și pregătirea orașului pentru Sărbătorile de Paști.

In this article