Câinele de serviciu al Poliției de Frontieră a reușit să identifice un hoț ce a furat bani dintr-o gospodărie din raionul Hâncești

Echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni a fost antrenată în căutarea unei persoane, care ar fi sustras dintr-o gospodărie mijloace financiare. Căutările s-au desfășurat în dimineața...

Echipa canină a Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni a fost antrenată în căutarea unei persoane, care ar fi sustras dintr-o gospodărie mijloace financiare. Căutările s-au desfășurat în dimineața zilei de astăzi, câinele de serviciu Lia reușind să identifice locația bănuitului de furt.

După miezul nopții, în adresa Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni a parvenit o solicitare din partea angajaților Inspectoratului de Poliție Hîncești de a interveni în găsirea locului de aflare a unui bărbat. Acesta este învinuit că ar fi intrat într-o gospodărie din satul Dancu de unde a sustras sume de bani. Pe urmele făptașului au acționat subofițerul superior chinolog împreună cu câinele de serviciu Lia. Către ora 04:00, patrupeda Lia a dus echipa de cercetare spre gospodăria unui locuitor al aceleiași localități.

În continuare, reprezentanții Inspectoratului de Poliției Hîncești documentează cazul sub toate aspectele legale în vederea elucidării circumstanțelor.

Câinele de serviciu Lia activează în Poliția de Frontnieră din anul 2013, având înregistrate mai multe rezultate la frontiera de stat.

In this article