Cadavrul unui ucrainean găsit într-un lan de grâu la frontiera moldo-ucraineană

Cadavrul unui bărbat străin a fost descoperit la frontiera moldo-ucraineană, într-un lan de grău. Potrivit Poliției de Frontieră, trupul neînsuflețit a fost depistat pe 13 iulie de către...

Cadavrul unui bărbat străin a fost descoperit la frontiera moldo-ucraineană, într-un lan de grău.

Potrivit Poliției de Frontieră, trupul neînsuflețit a fost depistat pe 13 iulie de către un conațional la aproximativ 300 metri de linia frontierei cu Ucraina.

„În data de 13 iulie 2024, șeful Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița a alertat serviciul 112, în urma unei informații primite de la un conațional care efectua lucrări agricole în direcția Clocușna-Sokireanî. Din investigațiile de la fața locului, s-a constatat că la aproximativ 300 metri de linia frontierei cu Ucraina, într-un lan de grâu, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care, din cauza temperaturii ridicate, se afla în stare de putrefacție”, au remarcat oamenii legii.

Mai mult, persoana decedată ar fi un ucrainean care nu se afla ilegal pe teritoriul Republicii Moldova.

„Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Ocnița, persoana decedată s-a dovedit a fi un cetățean ucrainean în vârstă de 27 de ani. Din investigațiile preliminare, persoana nu prezenta urme de moarte violentă sau semne că ar fi fost împușcată, așa cum se vehiculează în anumite surse media. De asemenea, a fost dispusă o expertiză medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Totodată, în urma verificării Sistemului Informațional al Poliției de Frontieră, s-a constatat că persoana în cauză nu avea intrare legală pe teritoriul Republicii Moldova”, a conchis Poliția de Frontieră.

Investigațiile pe acest caz continuă.

sursa

In this article