Cadavrul unui tânăr de 31 de ani a fost găsit strangulat pe teritoriul unei fabrici din Chișinău

Descoperire macabră, dis-de-dimineață. Cadavrul strangulat al unui bărbat a fost depistat pe teritoriul unei fabrici din Chișinău. Conform oamenilor legii, acesta și-ar fi pus capăt zilelor prin strangulare....

Descoperire macabră, dis-de-dimineață. Cadavrul strangulat al unui bărbat a fost depistat pe teritoriul unei fabrici din Chișinău. Conform oamenilor legii, acesta și-ar fi pus capăt zilelor prin strangulare. Tânărul avea doar 31 de ani, iar cadavrul acestuia a fost îndreptat la centrul de medicină legală.

Totul s-a întâmplat chiar în prima zi de primăvară, în jurul orei 7:50. La serviciul unic 112 a parvenit un apel prin care s-a comunciat că pe strada petricani din  sectroul rîșcani al capitalei a fopst depsiat cadavrul strangulat al unui bărbat.

La fața locului imediat s-au deplasat poliștii fiind solicitată și intervenția medicului legist pentru documentare si stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul documentării, oamenii legii au stabilit idetitatea victimei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 31 de ani. Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, în urma examinării corpului fără suflare al bărbatului, medicul legist nu a depistat careva urme de moarte violentă.

Cadavrul victimei a fost îndreptat spre laborator în vederea efectării expertizei și stabilirii cauzei exate de survenire a decesului. Cu toate acestea, preliminar, se examinează versiunea unui suicid. Pe caz a fost inițiată o ancheta în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, dar și ce l-a făcut pe barbat să recurgă la un astfel de gest disperat.

In this article