Cadavrul unei minore de 15 ani, găsit într-o fâșie forestieră

Veste dureroasă într-o familie din satul Chițcani raionul Slobozia. Fiica lor în vârstă de 15 ani, care s-ar fi dus la Tiraspol la data de 10 februarie curent,...

Veste dureroasă într-o familie din satul Chițcani raionul Slobozia. Fiica lor în vârstă de 15 ani, care s-ar fi dus la Tiraspol la data de 10 februarie curent, însă nu a mai revenit acasă, a fost găsită strangulată, transmite breakingnews.md cu referire la realitatea.md.

Conform presi locale, cadavrul acesteia a fost depistat într-o pădure de lângă Nistru în dimineața zilei de 11 februarie.

După semnalul de alarmă din partea părinților copilei, personalul Departamentului Afaceri Interne a fost orientat spre căutarea persoanei dispărute. Oamenii legii au intervievat pe toată lumea: rude, prieteni, cunoscuți.

„În timpul controlului la domiciliul Dianei, polițiștii i-au găsit jurnalele. Din înscrisurile pe care le făcea copila în agenda ei cu secrete, s-a ajuns la concluzia că fata suferea de depresie. Mai mult, acest lucru a fost confirmat și de desenele și inscripțiile neobișnuite pe pereții camerei ei”.

Imediat, polițiștii din regiune împreună cu grupe de voluntari au început căutările minorei.

„Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins cum fata se îndrepta spre o stație de așteptare din Tiraspol, însă, apoi parcă s-ar fi răzgândit și, brusc, s-a îndreptat spre pădure. Căutările minorei au durat toată noaptea”.

De menționat că, în dimineața zilei de 11 februarie, în jurul orei 09:00, tânăra a fost găsită strangulată în fâșia forestieră din dreapta Nistrului.

Milițienii din regiune urmează să stabilească ce ar fi făcut-o pe copilă să-și pună capăt zilelor.

In this article