Cadavrele a două persoane au fost descoperite în incinta clădirii fostului Hotel Național

Cadavrele a două persoane au fost descoperite în incinta clădirii fostului Hotel Național. Conform informațiilor oferite de ofițera de presă, Natalia Stati, în noaptea de 3 decembrie, în...

Cadavrele a două persoane au fost descoperite în incinta clădirii fostului Hotel Național. Conform informațiilor oferite de ofițera de presă, Natalia Stati, în noaptea de 3 decembrie, în interior ar fi avut loc un incendiu. La fața locului s-au deplasat serviciile specializate. Incendiul ar fi avut loc în subsolul clădirii.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că din interiorul hotelului Național de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, iese fum. La fața locului imediat sau deplasat serviciile specializate. În urma localizării și lichidării incendiului de către colegii de la IGSU, au fost depistate două cadavre a doi bărbați, aceștia fiind fără un loc permanent de trai”, ne-a comunicat Natalia Stati.

La fața locului a fost solicitat si medicul legist, care la examinarea cadavrelor, nu a depistat urme de moarte violentă. Cadavrele au fost îndreptate la Centrul de Medicină Legală, pentru a fi stabilită cauza decesului.

Pe caz a fost inițiată o anchetă, angajații poliției întreprind toate masurile pentru a stabili identitatea bărbaților.

In this article