Burse de zece mii de lei pentru studenţii din familiile social-vulnerabile

Studenţii din familiile social-vulnerabile pot obţine burse de zece mii de lei. Dosarele de participare la concurs vor fi prezentate până pe 28 octombrie, relatează Moldova 1....

Studenţii din familiile social-vulnerabile pot obţine burse de zece mii de lei. Dosarele de participare la concurs vor fi prezentate până pe 28 octombrie, relatează Moldova 1. În total, vor fi acordate 30 de burse în valoare de zece mii de lei fiecare. Banii vor putea fi utilizaţi pentru acoperirea cheltuielilor de studii, cum ar fi achitarea taxei de studii sau a taxei de cazare, procurarea hranei şi a rechizitelor.

De burse vor putea beneficia studenţii care au rezultate academice bune şi participă în activităţi academice, extracurriculare şi de voluntariat.

De asemenea, vor fi eligibili tinerii care provin din familii cu venituri modeste, incomplete sau cu mulţi copii.

Programul „Burse pentru viitorul tău” a fost lansat de către Centrul de Informaţii Universitare şi este organizat cu suportul financiar integral al unei bănci comerciale din ţara noastră, fiind susţinut de către Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării şi Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

In this article

Join the Conversation