Bolnavii de coronavirus vor fi internați și la spitalul guvernului

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat, după ședința Centrului Unic de Comandă, că de sâmbătă, 4 aprilie, în Moldova, vor fi activate alte patru spitale în care vor...

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a declarat, după ședința Centrului Unic de Comandă, că de sâmbătă, 4 aprilie, în Moldova, vor fi activate alte patru spitale în care vor fi tratate persoanele infectate cu coronavirus.

Din 4 aprilie, profilul COVID-19 îl vor obține Spitalul de Stat din Chișinău, cunoscut și ca Spitalul Cancelariei de Stat, Spitalele raionale din Criuleni, Hâncești și Anenii Noi. Potrivit ministrului, la Spitalul de Stat vor fi internați și tratați pacienții din municipiul Chișinău.

O altă platformă care se pregătește pentru a prelua pacienții cu COVID-19 este Centrul de reabilitare ”Constructorul” din Chișinău. Acesta urmează a fi activat în următoarele zile.

Ministrul a mai spus că și Centrul de triaj COVID-19 este pregătit pentru plasarea și trierea persoanelor suspecte de coronavirus.

In this article