Blogger: Faceți cunoștință – Familia Popa: El bodyguard-ul Maiei, ea consilieră municipală a #naPAS

Bodyguardul Maiei Sandu, pe care lidera PAS îl numește șofer, ridică lunar un salariu de cel puțin 2000 de euro. Leafa este asigurată de fostul premier Ion Sturza,...

Bodyguardul Maiei Sandu, pe care lidera PAS îl numește șofer, ridică lunar un salariu de cel puțin 2000 de euro. Leafa este asigurată de fostul premier Ion Sturza, care și-a anunțat susținerea la alegerile prezidențiale pentru candidatul PAS. Despre aceasta scrie bloggerul Eugen Luchianiuc.

„Vasile Popa este unul dintre cei mai buni bodyguarzi din Republica Moldova. Faptul că așa și nu a ajuns vice-șef al Serviciului Protecție și Pază de Stat nu poate fi luată în calcul, pentru că acolo există o problemă medicală de care, sper eu, el s-a tratat. Un astfel de profesionist nu costă puțin, salariul lui trebuie să depășească lejer suma de 2 mii de euro pe lună. Oamenii spun că e achitat de prânțul de Pârjolteni salariul”, scrie Luchianiuc.

Bloggerul mai scrie că Vasile Popa este căsătorit cu Zinaida Popa, care este consilier PAS în Consiliul Municipal Chișinău.

„Zinaida Popa se numește. Până nu demult era fana Partidului Democrat care sponsoriza catedra de Psihologie de la Universitatea la care lucra. Acum e deja mayasă. Cum a ajuns consilieră înțelegeți și singuri”, a mai scris Luchianiuc.

In this article