Beția face victime: Un tânăr a fost ucis în plină stradă, la Rîșcani

Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit zăcând pe stradă. Descoperirea a avut loc în această după-amiază, în jurul orie 16:40, în orașul Rîșcani. Ina Moscaliuc, ofițerul...

Trupul neînsuflețit al unui tânăr a fost găsit zăcând pe stradă. Descoperirea a avut loc în această după-amiază, în jurul orie 16:40, în orașul Rîșcani.

Ina Moscaliuc, ofițerul de presă al IP Rîșcani, a comunicat că în acest caz a fost pornit un proces penal, iar oamenii legii au reușit să rețină și un suspect, transmite Deschide.md

„Persoana reținută este un tânăr în vârstă de 30 de ani cu care victima ar fi consumat alcool. Făptașul a fost reținut pentru 72 de ore, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a fost comisă crima”, susține Moscaliuc.

Potrivit datelor preliminare, victima este un tânăr în vârstă de 29 de ani. Acesta a decedat până la venirea ambulanței, după ce a fost înjunghiat de către o persoană necunoscută cu un cuțit în regiunea abdomenului.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Rîșcani și urmează să stabilească toate circumstanțele, dar și identitate făptașului.

In this article