Beijing: Expoziției Internaționale de Horticultura

În districtul Yanqing din orașul Beijing, Republica Populară Chineză, își desfășoară lucrările Expoziția Internațională de Horticultura din Beijing 2019 cu tematica „Trăiește Verde, Trăiește Bine”, în cadrul căreia...

În districtul Yanqing din orașul Beijing, Republica Populară Chineză, își desfășoară lucrările Expoziția Internațională de Horticultura din Beijing 2019 cu tematica „Trăiește Verde, Trăiește Bine”, în cadrul căreia Republica Moldova participă cu un pavilion național, transmite Breaking News.

La eveniment participă 110 țări și organizații internaționale și 31 de provincii chineze. Expoziția se întinde pe o suprafață de 503 hectare. Ca mărime și importanță este a treia expoziție organizată vre-odată pe teritoriul Chinei, după Kunming Expo 1999 și Shanghai Expo 2010.

Evenimentul este unul de amploare, ținând cont de oportunitățile de promovare și cooperare pe care le oferă China la nivel mondial.

Timp de 162 de zile, pavilionul Republicii Moldova este gestionat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM), cu suportul Oficiului Național al Viei și Vinului.

Participarea Republicii Moldova la Expo 2019 Beijing China reprezintă o oportunitate inedită și un pas important pentru promovarea imaginii țării noastre și prezentarea produselor agro-alimentare autohtone.

În cadrul pavilionului țării noastre sunt expuse o serie de produse, inclusiv vinuri, spumante, sucuri, fructe uscate, miez de nucă, miere, ceaiuri, uleiuri eterice etc.

De la deschidere, pavilionul Republicii Moldova este vizitat zilnic de zeci de mii de chinezi dornici să cunoască cât mai multe despre cultura, specificul național și produsele autohtone ale ţării noastre.

Dezvoltarea Chinei în ultimii peste 30 de ani a antrenat crearea unei piețe imense de desfacere pentru produsele agricole străine, iar o cunoaștere mai bună a particularităților pieței sporește șansele de reușită pentru companiile din Republica Moldova.

In this article


Join the Conversation