Bătaie la o stație PECO: Un avocat a luat la pumni un polițist din Telenești

Avocatul implicat în mai multe scandaluri violente, Marin Sardari, l-ar fi luat la pumni pe un fost client, angajat al IP Telenești. Incidentul ar fi avut loc noaptea...

Avocatul implicat în mai multe scandaluri violente, Marin Sardari, l-ar fi luat la pumni pe un fost client, angajat al IP Telenești.

Incidentul ar fi avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:20, la o stație PECO „Lukoil”, din localitatea Bănești, raionul Telenești.

Victima s-a dovedit a fi un polițist din cadrul IP Telenești, aflat în concediu de îngrijire a copilului, în vârstă de 33 de ani.

Potrivit surselor, dânsul le-ar fi declarat polițiștilor că ieri-seara, în jurul orei 21:10, s-ar fi întâlnit la stația PECO cu fostul său apărător într-o cauză contravențională, Marin Sardari, iar între ei s-ar fi iscat o ceartă din cauză că acesta nu i-ar fi integral avocatului pentru serviciile prestate, deoarece nu i-ar fi prestat servicii de calitate.

În urma conflictului, avocatul i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul în regiunea capului fostului său client provocându-i dureri fizice.

Știri.md a solicitat o reacție de la Inspectoratul de Poliție din Telenești în urma acestui incident.

In this article