Un bărbat a fost prins cu 47 de pitoni în bagaj, pe un aeroport din India Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/un-barbat-a-fost-prins-cu-47-de-pitoni-in-bagaj-pe-un-aeroport-din-india-2449383 Informaţiile publicate pe site-ul Digi24.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere.

Autorităţile de pe aeroportul din Tiruchirapalli, sudul Indiei, au reţinut un bărbat care încerca să introducă ilegal în ţară 47 de pitoni din Malaezia, au informat marţi mass-media...

Autorităţile de pe aeroportul din Tiruchirapalli, sudul Indiei, au reţinut un bărbat care încerca să introducă ilegal în ţară 47 de pitoni din Malaezia, au informat marţi mass-media din India şi Malaezia, relatează dpa, potrivit Agerpres.

Bărbatul din Chennai, capitala statului indian Tamil Nadu, avea în bagaj şi două şopârle când a sosit din Kuala Lumpur. El a fost oprit de vameşii care au devenit suspicioşi.

Reptilele, care se aflau în cutii cu găuri în ele, au fost confiscate şi urmează să fie trimise înapoi în Malaezia.

Nu se ştie motivul pentru care bărbatul a încercat să introducă ilegal în ţară reptilele.

Ziarul Malay Mail a informat că traficanţii de animale sălbatice încearcă să aducă adesea în India reptile exotice din Asia de Sud-Est.

In this article