Bătaie în Capitală: Un agent de pază a rămas fără o bucată de ureche

O bătaie în plină stradă a avut loc ieri, 20 august, în municipiul Chișinău. Drept urmare, un bărbat a rămas fără o bucată de ureche, iar celălalt a...

O bătaie în plină stradă a avut loc ieri, 20 august, în municipiul Chișinău. Drept urmare, un bărbat a rămas fără o bucată de ureche, iar celălalt a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, totul s-a întâmplat ieri, 20 august, pe strada Mihai Viteazul din sectorul Buiucani.

Oamenii legii din cadrul IP Buiucani au fost sesizați precum că doi bărbați au intrat în conflict și s-au bătut.

În cadrul documentării s-a stabilit că suspectul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, i-a cauzat leziuni celuilalt bărbat, la fel de 30 de ani, care activa în calitate de agent de pază. Drept urmare, celui din urmă i-a fost acordate îngrijiri medicale.

Pe caz a fost inițiată o anchetă penală. Toate circumstanțele urmează a fi stabilite, iar bărbatul care a sărit la bătaie a fost reținut pentru 72 de ore.

Potrivit canalului de Telegram Ultima Oră, în urma bătăii, agentul de securitate al Digital Park a rămas fără o bucată de ureche. S-a întâmplat după ce i-a făcut observație unui cuplu cu copil, venit să facă fotografii, însă cearta a degenerat în altercații.

In this article