Bărbat reținut de CNA în Chișinău pentru trafic de influență și primirea a 7000 de euro

Ofițerii Centrului Național Anticorupție au reținut în flagrant un bărbat din Chișinău într-un dosar de trafic de influență. Acesta a fost prins după primirea sumei de 7000 de...

Ofițerii Centrului Național Anticorupție au reținut în flagrant un bărbat din Chișinău într-un dosar de trafic de influență. Acesta a fost prins după primirea sumei de 7000 de euro, transmisă sub controlul CNA.

În fapt, persoana ar fi susținut că are influență asupra unor angajați ai Inspectoratului Național de Investigații și că îi poate determina să soluționeze favorabil o sesizare înregistrată în Registrul de evidență a altor informații cu privire la infracțiuni și incidente. Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi pretins, acceptat și primit 7000 de euro pentru pretinsa influențare a polițiștilor.

În urma acțiunilor întreprinse de CNA sub conducerea procesuală a Procuraturii mun. Chişinău, persoana implicată în comiterea infracțiunii de trafic de influență a fost reținută pentru o perioadă de 72 ore și urmează a fi plasată în izolatorul CNA.

Precizăm că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată.

In this article