Bărbat din Ungheni, condamnat la 12 ani după ce și-a înjunghiat vecinul

Un bărbat din Ungheni a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce acum patru luni și-a înjunghiat vecinul la beție. Sentința a fost pronunțată vineri de...

Un bărbat din Ungheni a fost condamnat la 12 ani de închisoare după ce acum patru luni și-a înjunghiat vecinul la beție. Sentința a fost pronunțată vineri de magistrații Judecătoriei Ungheni.

Potrivit materialelor dosarului, totul s-a produs în seara zilei de 8 iunie, când condamnatul a venit în vizită la vecin cu care a consumat vin. Ulterior, bărbatul a plecat acasă, însă a revenit în scurt timp, cerându-i victimei să-i dea o țigară.

După ce a primit refuz, individul a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitură în regiunea gâtului. Văzând că vecinul zace într-o baltă de sânge, acesta a ieșit afară și a alertat vecinii.

Fiind audiat, acesta și-a recunoscut parțial vina. El a menționat că și-a lovit vecinul cu cuțitul, însă nu a avut intenția de a-l omorî.

Prin sentința magistraților, bărbatul a fost condamnat la zexe ani de închisoare. Ținând cont că acum doi ani bărbatul a fost condamnat pentru huliganism la trei ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei, s-a dispus aplicarea pedepsei finale sub formă de 12 ani de detenție.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bălți în decurs de 15 zile.

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article