Bărbat din Cahul condamnat la închisoare pentru agresarea fiului vitreg

Un bărbat, originar din raionul Cahul, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, după ce anul trecut și-a snopit în bătaie fiul vitreg. Sentința...

Un bărbat, originar din raionul Cahul, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare, după ce anul trecut și-a snopit în bătaie fiul vitreg. Sentința a fost pronunțată recent de magistrații Judecătoriei Cahul, sediul Central.

Potrivit materialelor cauzei, totul s-a întâmplat la data de 12 mai 2023, într-o localitate din Cahul, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md.

În timp ce se afla acasă, bărbatul a observat că fiul vitreg și-a făcut necesitățile fiziologice în pantaloni, s-a apropiat de acesta și i-a aplicat mai multe lovituri în regiunea capului.

Ulterior, acesta a luat copilul de gât și l-a izbit cu capul lângă oliță. În urma traumelor  suferite, băiatul s-a ales cu multiple echimoze.

Mama copilului, văzând această scenă, a încercat să intervină, însă bărbatul i-a aplicat și ei mai multe lovituri cu palma peste față. La un moment dat, femeia a reușit să fugă din casă și a rugat vecinii să cheme Poliția.

În cadrul ședinței de judecată, bărbatul și-a recunoscut integral vina și a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare.

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Cahul în termen de 15 zile.

In this article