Bărbat din Alba, găsit mort într-o prăpastie de pe Transalpina după ce și-a anunțat sinuciderea

Un bărbat din judeţul Alba a murit sâmbătă, 31 august, după ce maşina pe care o conducea a ajuns într-o râpă adâncă de 200 de metri, pe marginea...

Un bărbat din judeţul Alba a murit sâmbătă, 31 august, după ce maşina pe care o conducea a ajuns într-o râpă adâncă de 200 de metri, pe marginea Transalpina. Bărbatul fusese dat dispărut de vineri seară, iar familia sa anunţase că acesta vrea să se sinucidă.

Salvamontiştii din Gorj au intervenit sâmbătă pentru recuperarea trupului unei persoane care a căzut cu un autovehicul aproximativ 200 de metri în abrupt din zona Pasul Urdele-Cărbunele, pe marginea Transalpina.

„Au intervenit salvamontiştii aflaţi în serviciul de tura operativa din Baza Salvamont Rânca , cu două ambulante Salvamont, dar, din păcate, ajunşi la faţa locului au constatat ca victima era decedată de mai multe ore, cu siguranţă din timpul nopţii, şi avea traumatisme foarte mari, incompatibile cu viaţa. După efectuarea cercetărilor de către Poliţie, salvamontiştii vor recupera trupul victimei şi îl vor transporta pana în locul de unde poate fi preluat de Institutul de Medicină Legală”, a anunțat Dispeceratul Naţional Salvamont.

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat că trupul neînsufleţit a fost găsit aruncat din autoturism, în prăpastia adâncă de 200 de metri. Aceştia au precizat că este vorba despre un bărbat din judeţul Alba, care fusese dat dispărut vineri seară şi care îşi anunţase familia că se va sinucide.

sursa

In this article