Avionul care transporta echipa feminină de fotbal Arsenal a luat foc în Germania

Au fost momente de panică la bordul unui avion care transporta echipa feminină de fotbal Arsenal, după ce, în timp ce decola, aeronava a lovit un stol de...

Au fost momente de panică la bordul unui avion care transporta echipa feminină de fotbal Arsenal, după ce, în timp ce decola, aeronava a lovit un stol de păsări, iar unul dintre motoare a luat foc, relatează The Sun.

Incidentul a avut loc duminică seară pe pista aeroportului Braunschweig Wolfsburg din Germania. Avionul urma să aterizeze la Londra, în urma unui meci cu VfL Wolfsburg în prima manșă a semifinalei Ligii Campionilor.

După ce au făcut flăcările, piloții, îngroziți, au oprit rapid aeronava și au evacuate de urgență pasagerii. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a declarat pentru ziarul german Bild că o un stol de păsări a provocat incendiul motorului.

Martorii spun că avionul a fost zguduit de o bubuitură puternică chiar înainte de a decola.

Jucătoarele clubului Arsenal au fost cazate peste noapte într-un hotel din apropiere și au zburat înapoi la Londra, luni, cu un alt avion

Un alt avion a luat foc după ce a lovit un stol de păsări

Duminică seară, un alt avion a aterizat de urgență după ce, la scurt timp de la decolare, a lovit un stol de păsări, iar unul dintre motoare a luat foc.

Avionul plecase duminică de pe Aeroportul Internațional John Glenn Columbus din Ohio și se îndrepta spre Phoenix, Arizona. La doar 40 de minute de la decolare, unul dintre motoare a luat foc după ce aeronava a lovit un stol de păsări.

Din fericire, avionul a aterizat în siguranță pe aeroport și nimeni nu a fost rănit. Pasagerii au fost evacuați rapid și au zburat cu o altă aeronavă pentru a-și finaliza călătoria.

Administrația Federală a Aviației a deschis o anchetă în acest caz.

In this article