Autoritățile au prezentat ultimele informații despre starea de sănătate a pacienților infectați de coronavirus

La această oră, în Republica Moldova sunt înregistrate 49 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, dintre care 28 sunt de import și 21 cu transmitere locală. Informația...

La această oră, în Republica Moldova sunt înregistrate 49 de cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19, dintre care 28 sunt de import și 21 cu transmitere locală. Informația a fost prezentată, în această dimineață, de ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit ministrului, din cei 49 de pacienți, 7 se află în stare gravă. Starea de sănătate a patru bolnavi este stabilă, iar 32 de pacienți înregistrează o evoluție medie. Printre bolnavii cu COVID-19 sunt și doi copii, evoluția de sănătate a acestora este apreciată de medici de gravitate medie. O pacientă este internată la Spitalul Clinic Republican, iar starea de sănătate a acesteia este satisfăcătoare. La Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății sunt internate 10 persoane.

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, au fost înregistrate 2319 de chemări ale ambulanței, în 90 de cazuri au fost transportați pacienți cu suspecții la COVID, dintre care 14 sunt copii.

In this article