Au fost selectați cinci candidați pentru proba de interviu la concursul pentru funcția de director al ANRE

Pe 22 noiembrie curent va avea loc proba de interviu la concursul public pentru selectarea candidatului la funcţia de director al Consiliului de administrație al Agenţiei Naţionale pentru...

Pe 22 noiembrie curent va avea loc proba de interviu la concursul public pentru selectarea candidatului la funcţia de director al Consiliului de administrație al Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). Decizia a fost adoptată, astăzi, de Comisia economie, buget și finanțe. 

La proba interviu a concursului au fost admiși cinci candidați, care au întrunit toate criteriile necesare la această etapa: Alexandru Straistari, Ghenadie Zamisnîi, Vasile Plamadeala, Alexandru Mija și Sergiu Școlinic.

Potrivit condițiilor concursului, candidații trebuie să aibă studii superioare în domeniul tehnic, economic, financiar sau juridic şi experienţă de activitate de cel puţin zece ani în unul din domeniile menţionate, dintre care cel puţin trei ani în funcţii de conducere în instituții publice sau întreprinderi din sectoarele reglementate de ANRE.

In this article