Au fost înregistrați încă doi concurenți, la electorala 2019

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de astăzi, 34 de candidaţi la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Mișcării Profesioniștilor „Speranța-Надежда” și...

Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat, în cadrul ședinței de astăzi, 34 de candidaţi la funcţia de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Mișcării Profesioniștilor „Speranța-Надежда” și 35 de candidați la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe lista Partidului Politic „PATRIA” pentru alegerile parlamentare din 24 februarie curent în circumscripția națională, transmite Breaking News.

Totodată, au fost înregistrate simbolurile electorale ale acestor doi concurenți electorali pentru imprimare în buletinul de vot, au fost confirmate persoanele responsabile de finanţe (trezorierii), iar în cazul Partidului Politic „PATRIA” și reprezentantul cu drept de vot consultativ în Comisie pe durata  perioadei electorale.

Pînă astăzi, CEC a înregistrat 13 concurenți electorali în circumscripția națională, alte 2 dosare se găsesc în curs de examinare.

In this article


Join the Conversation