Atac terorist în Karabah: 7 polițiști azeri și 2 civili decedați

Noaptea trecută, formațiunile armate ilegale din regiunea Karabah au comis un atac terorist mortal, provocând pierderea a 7 polițiști azeri și a 2 civili. Atacul a avut loc...

Noaptea trecută, formațiunile armate ilegale din regiunea Karabah au comis un atac terorist mortal, provocând pierderea a 7 polițiști azeri și a 2 civili. Atacul a avut loc de pe teritoriul temporar controlat de “forțele de menținere a păcii” rusești, marcând o escaladare a tensiunilor în această regiune disputată.

În răspuns la acest incident tragic, Forțele Armate ale Azerbaidjanului au inițiat o operațiune pentru a neutraliza punctele separatiste din teritoriul său suveran. Scopul acestei acțiuni este de a restabili ordinea constituțională în Republica Azerbaidjan și de a aduce responsabilii în fața justiției.

Evenimentele recente au fost aduse în atenția publică de jurnalistul azer, Mubariz Aslanov, care a informat despre această tragedie pe pagina sa de Facebook.

Comunitatea internațională urmărește cu îngrijorare evoluțiile din această regiune și se așteaptă la eforturi diplomatice pentru a calma situația și a evita escaladarea conflictului.

In this article