Atac armat într-un mall din Texas: O persoană a decedat, iar alte trei au fost rănite

O persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite într-un atac armat, care a avut loc într-un centru comercial din El Paso, statul Texas, informează agerpres.ro. Un...

O persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite într-un atac armat, care a avut loc într-un centru comercial din El Paso, statul Texas, informează agerpres.ro.

Un suspect a fost arestat, iar poliţia este în căutarea unui alt posibil suspect, a declarat reporterilor purtătorul de cuvânt al poliţiei, Robert Gomez

Motivul atacului nu este cunoscut.

„A fost haotic. Oamenii au fugit. Erau speriaţi. După cum am spus, s-au tras focuri de armă în mall”, a spus Gomez. Unităţile de poliţişti cercetează mall-ul şi strâng martori. Fiind vorba de o suprafaţă mare, aceste operaţiuni vor dura, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliţiei, adăugând că nu are informaţii despre starea răniţilor.

Mall-ul Cielo Vista se află lângă magazinul Walmart, unde un bărbat înarmat a ucis 23 de persoane pe 3 august 2019. În urmă cu o săptămână, un bărbat din Texas a pledat vinovat pentru crime federale motivate de ură în acest masacru şi a scăpat de o condamnare federală la moarte. El riscă însă în continuare pedeapsa cu moartea într-o urmărire penală separată.

In this article