Atac armat într-un magazin de bijuterii din Veneţia

Patru bărbați înarmați cu puști Kalașnikov au pus la cale un atac îndrăzneț într-o bijuterie din Veneția, în timp ce agenții și clienții erau prezenți în magazin. Atacatorii...

Patru bărbați înarmați cu puști Kalașnikov au pus la cale un atac îndrăzneț într-o bijuterie din Veneția, în timp ce agenții și clienții erau prezenți în magazin. Atacatorii au pătruns în mod violent în incintă și au luat ostatici angajații, amenințându-i cu armele pentru a-i determina să le predea bijuteriile. Cu o operațiune bine orchestrată, aceștia au golit vitrinele și au furat toate bunurile valoroase disponibile în doar câteva minute.

După comiterea jafului, atacatorii au reușit să scape nevăzuți cu prada, urcând în două mașini care îi așteptau în fața centrului comercial. Fuga lor rapidă a lăsat autoritățile în impas, iar poliția italiană a deschis imediat o anchetă pentru a-i prinde pe infractori și a recupera bunurile furate.

Proprietarii magazinului, șocați de incident, au estimat prejudiciul ca fiind de sute de mii de euro, însă o evaluare exactă a pagubelor urmează să fie realizată în urma investigației poliției. Evenimentul a stârnit îngrijorare în comunitatea locală și a ridicat întrebări cu privire la securitatea și protecția în zonele comerciale din Veneția.

In this article