Arsă de vie în propria casă

A murit carbonizată în propria locuință – este tragedia unei femei de 68 de ani din capitală găsită fără suflare de pompieri. Flăcările au luat cu asalt apartamentul...

A murit carbonizată în propria locuință – este tragedia unei femei de 68 de ani din capitală găsită fără suflare de pompieri. Flăcările au luat cu asalt apartamentul acesteia, de la etajul 10, în seara de 18 februarie în jurul orei 21.22.

Incendiul a izbucnit într-un bloc locativ de pe strada Florilor din sectorul Râșcani al capitalei.  Cei care au solicitat ajutorul pompierilor au fost vecinii victimei. Locatarii au bătut alarma după ce fumul dens s-a răspândit în scară, iar mirosul înțepător i-a scos din case. La fața locului au intervenit patru autospeciale.

Totodată, au fost evacuați locatarii din apartamentele vecine pentru a evita o eventuală intoxicație cu bioxid de carbon. Mai puțin de o oră a durat lupta cu flăcările. Focul nu a reușit să se răspândească și asupra altor apartamente. Amintim că, pe 17 februarie, tot în sectorul Râșcani al capitalei un bărbat de 65 de ani a murit în urma unei explozii provocate de o butelie de gaz.

Preliminar, ar fi vorba de un suicid.

In this article


Join the Conversation