Arest preventiv pentru un bărbat, acuzat de trafic de ființe umane și încălcarea inviolabilității vieții private

Polițiștii și procurorii din  raionul  Ialoveni anunță despre admiterea demersului de aplicare a măsurii preventive, arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile, în privința unei persoane, învinuite de...

Polițiștii și procurorii din  raionul  Ialoveni anunță despre admiterea demersului de aplicare a măsurii preventive, arestarea preventivă pe un termen de 30 de zile, în privința unei persoane, învinuite de trafic de ființe umane și încălcarea inviolabilității vieții private.

Încheierea a fost emisă ieri, 29 aprilie 2024, de către judecătorul de instrucție.

Potrivit învinuirii, la finele anului 2023, acuzatul, în vârstă de 50 ani, urmărind scopul exploatării sexuale necomerciale, sub pretextul creării unei relații amoroase, a recrutat o femeie de 40 ani din aceeași localitate.

Potrivit declarațiilor femeii, aceasta, în luna aprilie curent, a dorit să întrerupă orice legătură cu bărbatul.

Acesta, deținând mai multe secvențe video cu caracter sexual, obținute fără consimțământul victimei, cu scopul de a o determina să întrețină în continuare relații sexuale, a demonstrat și răspândit prin intermediul rețelelor de socializare, materialele video respective.

Urmare a măsurilor speciale de investigație, bărbatul a fost reținut de polițiști, ulterior fiindu-i aplicat arestul preventiv.

La moment, sunt efectuate acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

In this article