Ar fi răpit o minoră de 15 ani și a târât-o într-o livadă

Un bărbat de 34 de ani, anterior judecat pentru infracțiuni sexuale, a fost reținut de polițiștii și procurorii din Orhei, după ce la 17 ianuarie curent, în jurul...

Un bărbat de 34 de ani, anterior judecat pentru infracțiuni sexuale, a fost reținut de polițiștii și procurorii din Orhei, după ce la 17 ianuarie curent, în jurul orei 18:00, ar fi răpit o minoră de 15 ani, care se întorcea de la antrenament.

Bărbatul a mers cu adolescenta în același transport public, iar după ce au coborât în aceeași stație a urmărit-o pe o distanță de câțiva metri.  Ulterior a luat-o cu forța și, aplicând violența, a târât-o într-o livadă din adiacent. După mai multe tentative de a se elibera, într-un final, minora a reușit să scape din mâinile agresorului.

La scurt timp, suspectul a fost identificat, localizat și reținut de oamenii legii. Acesta s-a dovedit a fi un un locuitor al municipiului Orhei, cu antecedente penale, care s-a eliberat acum un an din penitenciar.

Pe acest caz a fost pornit un dosar penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele, suspectul fiind reținut pentru 72 de ore.

 

In this article