aptură uriașă de țigări de contrabandă, în România. Marfa ar fi urmat să ajungă în Republica Moldova

Poliţiştii de frontieră din România, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au descoperit, la intrarea în ţară, într-un automarfar condus de un cetăţean...

Poliţiştii de frontieră din România, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, au descoperit, la intrarea în ţară, într-un automarfar condus de un cetăţean român, 1.120 de baxuri de ţigări în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro. Marfa de contrabandă provenea din Germania și ar fi urmat să ajungă, conform documentelor, în Republica Moldova.

„În acest sfârşit de săptămână, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – judeţul Arad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în România.

Conform documentelor însoţitoare ale mărfii, autocamionul circula pe ruta Germania – Republica Moldova, fiind încărcat cu hârtie. La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, cantitatea totală de 1.120 de baxuri de ţigări, în valoare totală de 7.280.000 de lei (1.456.000 euro)”, a transmis Poliţia de Frontieră din România într-un comunicat de presă.

In this article