Apelul lui Ion Chicu în contextual crizei provocate de COVID-19

Premierul Ion Chicu a făcut apel către populația țării să respecte cu strictețe regulile emise de autorități în condițiile codului portocaliu de coronavirus în Moldova. Chicu a declarat...

Premierul Ion Chicu a făcut apel către populația țării să respecte cu strictețe regulile emise de autorități în condițiile codului portocaliu de coronavirus în Moldova. Chicu a declarat la începutul ședinței Guvernului că deciziile luate vizează structurile de stat, cele private și toți cetățenii Republicii Moldova.

”Fac apel către cetățeni să respecte cu strictețe cerințele reprezentanților statului, în primul rând al medicilor. Trebuie să fim responsabili și disciplinați și să nu ignorăm cerințele impuse”, a declarat premierul.

Premierul a declarat că sistemul medical din Moldova s-a mai confruntat cu situații urgente de sănătate publică și a făcut față. Șeful Guvernului a amintit și despre deciziile luate de autorități în contextul stopării răspândirii virusului: vacanțele pentru copii și sistarea traficului aerian din Italia.

”Hotarele terestre ale Republicii Moldova sunt deschise. Cetățenii Republicii Moldova, care s-au pornit spre patrie vor fi primiți în țară”, a declarat Chicu.

In this article