Angajații serviciilor municipale au intervenit în forță și noaptea trecută

Angajații serviciilor municipale au intervenit în forță și noaptea trecută. Acțiuni de deszăpezire au avut loc în continuare pe arterele principale ale orașului și pe străzile secundare, în...

Angajații serviciilor municipale au intervenit în forță și noaptea trecută. Acțiuni de deszăpezire au avut loc în continuare pe arterele principale ale orașului și pe străzile secundare, în curțile de bloc, la stațiile de așteptare a transportului public, la trecerile de pietoni și spre instituțiile educaționale. În timpul intervențiilor a fost împrăștiat și material antiderapant.

Primarul general al Capitalei, Ion Ceban, a declarat că, alături de muncitori, pe teren au gestionat situația pretorii de sector, viceprimarii, șefii întreprinderilor și direcțiilor municipale.

„Se muncește și la această oră, accentul se pune pe curățarea căilor de acces către cele 330 de instituții educaționale, către toate instituțiile sociale și în curțile de bloc. Situația este complicată, deoarece sub stratul mare de zăpadă este formată gheață, asta deoarece înainte de a ninge în Chișinău a plouat”, a precizat edilul Ion Ceban.

In this article