Angajaţii IGSU au depus jurământul solemn

Ieri 23 aprilie pe platoul Academiei de Poliţie Ştefan cel Mare şi Sfânt mai mulţi angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI au depus jurământul...

Ieri 23 aprilie pe platoul Academiei de Poliţie Ştefan cel Mare şi Sfânt mai mulţi angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI au depus jurământul solemn, transmite Breaking News.

La eveniment a participat conducerea ministrului Afacerilor Interne reprezentată de ministrul Alexandru Jizdan, conducători a subdiviziunilor MAI, veterani ai sistemului, dar şi apropiaţii tinerilor încadrați în serviciu.

Angajaţi din subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne printre care mai mulţi salvatori şi pompieri au depus jurământul solemn jurând credinţă şi devotament.

Tot în cadrul ceremoniei solemne mai mulţi veterani au fost decernaţi cu diplome de onoare pentru merite deosebite, oferite de ministrul Afacerilor Interne Alexandru Jizdan. Evenimentul oficial s-a desfăşurat în prejma Zilei Drapelului de Stat  marcată tradiţional pe data de 27 aprilie.

In this article


Join the Conversation