Andrian Candu spune că Moldova are nevoie de un premier apolitic

Liderului grpului parlamentar PRO Moldova, Andrian Candu, spune că Moldova are nevoie de un premier apolitic. Despre aceasta Candu a declarat în cadrul unui live pe Facebook. „Noi...

Liderului grpului parlamentar PRO Moldova, Andrian Candu, spune că Moldova are nevoie de un premier apolitic. Despre aceasta Candu a declarat în cadrul unui live pe Facebook.

„Noi avem nevoie de un prim-ministru apolitic, integru și cu autoritate în societate, care să vină la guvern cu o echipă de profesioniști, dedicată agendei adevărate a țării și necesităților oamenilor. Pentru aceasta am făcut apel la opoziția parlamentară, nu pentru că aș vrea să facem alianțe sau coaliții”, a declarat Andrian Candu.

Precizăm că tot azi, în cadrul unei conferințe de presă, președintele Partidului Platformei DA, Andrei Năstase, a declarat că PPDA este gata să propună un premier.

„Platforma DA este pregătită pentru guvernare și pentru propunerea unui premier, capabil să formeze un guvern de salvare națională”, a spus Năstase.

In this article