Anastasia Nichita a devenit triplă campioană europeană

Anastasia Nichita a obținut medalia de aur în categoria de până la 59 de kilograme în cadrul Campionatului European (ediția 2023), rezervat seniorilor, anunță Ministerul Educației și Cercetării....

Anastasia Nichita a obținut medalia de aur în categoria de până la 59 de kilograme în cadrul Campionatului European (ediția 2023), rezervat seniorilor, anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Competiția se desfășoară în perioada 19-21 aprilie în orașul Zagreb, Croația.

Anastasia este sportivă a Școlii Sportive Rezerve Olimpice, Maestră Emerită a Sportului, iar medalia obținută îi aduce titulatura de triplă campioană europeană. În luptele preliminare sportiva a învins adversarele din Norvegia și Turcia, iar în finală a surclasat-o pe adversara din Ucraina prin abandonul ultimei din cauza unei traume.

Nichita este polițistă de frontieră, iar colegii ei au venit cu un mesaj de felicitare: Colega noastră scrie din nou istorie în finala Campionatului European (seniori) de la Zagreb, devenind astfel pentru a treia oară campioană europeană. Sincere felicitări ție și antrenorului!.

In this article