Ana Panov, judecătoarea care a decis închiderea secțiilor de vot din stânga Nistrului: Recent i-a întors lui Filat 266 ha de pământ

Unul dintre judecătorii care joi seara a decis să fie închise 29 de secții de vot pentru cetățenii moldoveni din stânga Nistrului este Ana Panov. Aceasta a făcut...

Unul dintre judecătorii care joi seara a decis să fie închise 29 de secții de vot pentru cetățenii moldoveni din stânga Nistrului este Ana Panov. Aceasta a făcut parte din completul de magistrați, care la data de 1 iulie 2021 a adoptat o decizie prin care Vlad Filat a reintrat în posesia mai multor terenuri de pământ. Este vorba despre 266 ha de terenuri agricole din proprietatea Caravita & Co.

Ana Panov îndeplinește funcția de președinte interimar al Curții de Apel. Aceasta a fost numită la șefia instituției după ce Maia Sandu l-a demis pe președintele Curții de Apel, Vladislav Clima.

Presa a scris că Ana Panov a fost numită în această funcție la indicația Maiei Sandu de către președintele interimar al CSM, Dorel Musteață.

In this article