Alertă cu BOMBĂ la catedrala din Chișinău

Astăzi, 25 august ora 13:50 min., Inspectoratul de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, prin intermediul serviciului 112 a fost sesizat precum...

Astăzi, 25 august ora 13:50 min., Inspectoratul de Poliție a sec. Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, prin intermediul serviciului 112 a fost sesizat precum că un bărbat a telefonat și a comunicat că o să exploadeze o grenadă.

La fața locului imediat au fost informate și îndreptate toate serviciile specializate, echipajele BPRO, grupa operativă a IP Buiucani, angajații IGSU și ”BOMBTEH”. Ajunși la fața locului polițiștii imediat au încercuit și securizat zona parcului.

Urmare a verificării parcului de către specialiștii din cadrul serviciului ”BOMBTEH”, careva obiecte suspect sau explozibile nu au fost depistate.

Pe cazul dat Inspectoratul de Poliție Buiucani, a inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor, ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru identificarea bărbatului care a făcut apelul la serviciul unic 112.

In this article