Alertă cu bombă în incinta Judecătoriei Chișinău sediul Buiucani

Astăzi, 11 martie ora 10:25 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că în...

Astăzi, 11 martie ora 10:25 min, Poliția a fost sesizată prin intermediul serviciului 112, apelul fiind făcut de un bărbat care a comunicat că în incinta Judecătorii Chișinău sediul Buiucani, de pe bd. Ștefan cel Mare, se află un obiect explozibil.

La fața locului imediat au reacționat și s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Buiucani, angajații IGSU fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bomteh.

Forțele de ordine imediat au încercuit zona și evacuat toți angajații și cetățenii care la moment se aflau în incinta clădirii. La moment toate serviciile specializate activează la fața locului.

Angajații poliției întreprind toate măsurile în identificarea persoanei care a efectuat apelul, toate circumstanțele urmează a fi stabilite.

In this article