Alcool etilic vândut ilegal, depistat de polițiștii din Bălți

Un bărbat de 51 de ani din municipiul Bălți, este cercetat contravențional, fiind suspectat de încălcarea legislației privind transportarea și comercializarea băuturilor alcoolice pe teritoriul municipiului Bălți. În...

Un bărbat de 51 de ani din municipiul Bălți, este cercetat contravențional, fiind suspectat de încălcarea legislației privind transportarea și comercializarea băuturilor alcoolice pe teritoriul municipiului Bălți.

În cadrul acțiunilor, au fost efectuate percheziții în mijlocul de transport cu care era transportat alcoolul etilic și în gospodăria contravenientului.

În rezultat, polițiștii au depistat și ridicat mai multe recipiente cu alcool etilic, în care se afla o cantitate de 650 de litri.

Totodată,  în procesul documentării cazului au fost efectuate achiziții de control în urma cărora s-a constatat că, alcoolul era vândut de la domiciliul suspectului și la câteva puncte de pe teritoriul municipiului cu prețul de 100 de lei pentru un litru.

Conform estimărilor preliminare, valoarea mărfii depistate se ridică la aproximativ 65 000 de lei.

Poliția cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și alte persoane implicate în activitatea ilegală.

În privința persoanei suspectate a fost inițiată procedură contravențională, iar instanța de judecată urmează să se expună pe caz.

Poliţia atenționează cetăţenii să procure băuturi alcoolice doar din locuri autorizate pentru a nu-și pune în pericol viață și sănătatea, iar persoanele care cunosc cazuri similare, să anunțe poliția la numărul unic 112.

In this article