Ajutorul din România se amână până joi. Chicu l-a invitat la eveniment pe omologul său Ludovic Orban

Premierul Ion Chicu l-a invitat pe omologul român, Ludovic Orban, la Chișinău. Invitația fost lansată în contextul ajutorului de la București, care urmează să ajungă în țara noastră,...

Premierul Ion Chicu l-a invitat pe omologul român, Ludovic Orban, la Chișinău. Invitația fost lansată în contextul ajutorului de la București, care urmează să ajungă în țara noastră, mâine, pe 7 mai.

“Cu câteva ore în urmă am fost informați de autoritățile române, că transportul cu echipamente medicale de protecție și medicamente esențiale pentru tratarea COVID19, oferit cu atâta generozitate de poporul român, nu va ajunge astăzi la Chișinău, după cum era planul inițial. Vom fi bucuroși să vedem frații români la Chișinău, imediat ce finalizează toate procedurile de pregătire interne.

Cu ocazia oferirii acestui suport valoros din partea poporului român, am înaintat Domnului Ludovic Orban, prim-ministrul României, invitația de a vizita țara noastră și a primi de aici, de la Chișinău, expresia recunoștinței și gratitudinii enorme pe care o avem cu toții”, a scris Ion Chicu pe Facebook.

In this article