Air Moldova promite să reia zborurile: Compania a închiriat trei avioane

„În prezent, Air Moldova se confruntă cu dificultăți operaționale anunțate anterior, motivul fiind deficiența de flotă”. Cu un astfel de mesaj a venit compania aeriană, după ce în...

„În prezent, Air Moldova se confruntă cu dificultăți operaționale anunțate anterior, motivul fiind deficiența de flotă”.

Cu un astfel de mesaj a venit compania aeriană, după ce în ultima perioadă au fost anulate mai multe zboruri.

„Pentru amortizarea dificultăților operaționale existente, compania a contractat trei aeronave de la companii Europene pentru a opera o parte din cursele programate. O altă parte din zborurile planificate vor suferi modificări de orar. Vor fi reduse frecvențele de zbor pentru anumite destinații. Din păcate, o serie de anulări de zboruri, au fost inevitabile în contextul dat. Astăzi, compania aeriană Air Moldova nu va opera zboruri.

Începând de mâine, compania aeriană Air Moldova va relua treptat activitatea operațională cu ajutorul aeronavelor contractate.

Stimați pasageri, anularea unui zbor nu înseamnă anularea biletului dvs. În cazul anulării zborului, sunt disponibile opțiunile de reprogramare a zborului sau de rambursare a costului biletului.

În circumstanțele existente, cu scopul gestionării deficienței operaționale, prioritățile setate sunt : Asistența pasagerilor a căror zboruri suferă modificări de orar și suplinirea flotei pentru operarea zborurilor regulate planificate.

Pentru asistență și informații vă rugăm să apelați Call Centr-ul la nr de telefon: 022830830, care activează în aceste momente 24/24. (liniile sunt suprasolicitate, vă rugăm să așteptați până când apelul va fi procesat) sau expediați solicitarea dvs la adresa [email protected].

În continuare, vom informa regulat despre schimbările de orar, vom oferi soluții disponibile și vom oferi asistența necesară în conformitate cu drepturile pasagerilor.

Compania aeriană Air Moldova se află în proces de depășire a dificultăților și reorganizare a activității operaționale astfel încât să își onoreze, în continuare obligațiunile față de pasagerii săi. Mizăm pe înțelegerea dvs în această etapă deloc ușoară pentru echipa noastră.

Stimați reprezentanți mass media, venim cu rugămintea de a vă abține în continuare de declarații precum  posibilul “faliment” al companiei aeriene, pentru a evita dezinformarea opiniei publice și crearea unui haos informațional.

Cunoaștem că,  subiectul Air Moldova generează titluri de un interes sporit pe portalurile media dar,  facem apel către corectitudinea și obiectivitatea dvs. Compania aeriană își informează pasagerii regulat despre schimbările de orar, la adresele de email”.

 

In this article