Air Moldova a anulat zboruri planificate pentru astăzi

Noi zboruri Air Moldova au fost anulate. Este vorba despre cursa Baku-Chișinău, Bologna-Chișinău și Chișinău-Bologna. Potrivit panoului de la Aeroport a fost anulată cursa Baku-Chișinău, planificată pe 26...

Noi zboruri Air Moldova au fost anulate. Este vorba despre cursa Baku-Chișinău, Bologna-Chișinău și Chișinău-Bologna.

Potrivit panoului de la Aeroport a fost anulată cursa Baku-Chișinău, planificată pe 26 aprilie la ora 04:40.

Și cursa Bologna-Chișinău a fost anulată. Aceasta era preconizată pentru 26 aprilie, ora 11:30, notează newsmaker.

În același timp, Air Moldova a anulat zborul Chișinău-Bologna. Era planificat pe 26 aprilie, la ora 06:10.

Pe 21 aprilie, compania aeriană informa despre anularea tuturor zborurilor planificate din 21 aprilie până la 25 aprilie 2023. Ulterior, Air Moldova anunța că totuși va opera o parte din zborurile anulate anterior.

Anterior, Air Moldova a venit cu precizări despre 3 zboruri anulate pe 12 aprilie. Compania aeriană a spus că i-au fost blocate conturile, astfel nu a avut posibilitatea să-și achite serviciile ca ulterior să fie operate zborurile. Air Moldova a declarat că a ajuns în această situație din cauza unei condiționări a băncii de a majora suma de depozit pentru garantarea rambursării biletelor neutilizate.

Recent, Air Moldova a lansat o petiție pe online. Compania a solicitat, din numele a 285 de angajați, intervenția președintei Maia Sandu. Air Moldova a spus că șefa statului ar fi „ultima șansă de a salva operatorul național”. În caz contrar, a adăugat compania, va intra în faliment.

In this article