Adolescent israelian prins la vama Moldovei cu un pistol pneumatic ilegal în bagaj

Un adolescent din Israel, în vârstă de 17 ani, a fost prins la vama Moldovei cu un pistol pneumatic fără documente. Acesta a fost ridicat de către oamenii...

Un adolescent din Israel, în vârstă de 17 ani, a fost prins la vama Moldovei cu un pistol pneumatic fără documente. Acesta a fost ridicat de către oamenii legii.

Potrivit Poliției de Frontieră, angajații Aeroportului Internațional Chișinău au depistat în bagajul unui cetățean străin de 17 ani, care era pasagerul rutei Chișinău-Tel Aviv, un pistol fără documente justificative.

Adolescentul israelian a fost depistat când s-a prezentat la control, cu scopul de ieșire din Moldova. În cadrul controlului de securitate și prelevării imaginilor ale bagajelor scanate, polițiștii de frontieră au observat o armă. La verificarea fizică a bagajului a fost stabilit că este un pistol pneumatic de model PM 49.

La fața locului a intervenit grupa operativă de la Sectorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău.

Actualmente cazul este investigat pentru a stabili toate circumstanțele și pentru aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislație. Totodată, arma a fost ridicată, urmând a fi supusă expertizei de specialitate.

In this article