Adela Răileanu: Încurajăm toate autoritățile locale să întreprindă măsuri pentru a sprijini migranții din Ucraina

Membrul al Comitetului Executiv al PSRM, deputatul Adela Răileanu a îndemnat toate autoritățile locale ale republicii să urmeze exemplul Socialiștilor și să sprijine refugiații din Ucraina în raioane:...

Membrul al Comitetului Executiv al PSRM, deputatul Adela Răileanu a îndemnat toate autoritățile locale ale republicii să urmeze exemplul Socialiștilor și să sprijine refugiații din Ucraina în raioane:
Apreciez mobilizarea exemplară a colegilor noștri socialiști din conducerea mai multor raioane din țară, care, în timp record, au decis și au pus în aplicare un șir de acțiuni pentru a găzdui și a ajuta refugiații din țara vecină.
Empatia umană a colegilor noștri din țară, combinată cu o bună organizare, ajută acum zeci sau poate sute de oameni, nevoiți să se afle temporar pe teritoriul Republicii Moldova. Este un gest firesc, omenesc și creștinesc de a ajuta pe cei care au nevoie.
Anume în aceasta vedem noi menirea aleșilor poporului, fie ei de nivel local sau central – grija pentru oamenii nevoiași. E nevoie doar de dorință și puțină capacitate de a gestiona eficient situația. La noi este și dorința, și calitățile profesionale necesare.
Încurajăm pe această cale toate autoritățile locale să întreprindă măsuri pentru a sprijini migranții din Ucraina în aceste momente complicate pentru acești oameni.
https://www.facebook.com/adela.raileanu/posts/4876411539062097
In this article