Accident în lanț la Drochia: mai multe persoane au ajuns la spital cu diverse traumatisme

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00 poliția din Drochia a fost sesizată de o locuitoare a satului Sofia, care a comunicat despre producerea unui accident rutier în aceeași...

Noaptea trecută, în jurul orei 01:00 poliția din Drochia a fost sesizată de o locuitoare a satului Sofia, care a comunicat despre producerea unui accident rutier în aceeași localitate.
Ajunși la fața locului, preliminar polițiștii au stabilit că un tânăr de 27 de ani locuitor al raionului Drochia, conducând automobilul de marca Renault prin localitatea Sofia, în circumstanțe necunoscute a accidentat vehiculul de marca Opel care staționa regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior fiind proiectat într-un alt automobil Škoda, care, la fel, era parcat regulamentar, ulterior acesta lovind alte două vehicule de marca Toyota parcate în preajmă.
Totodată, în urma accidentului rutier au fost tamponați 9 pietoni care se aflau în adiacentul unui local din localitatea Sofia raionul Drochia, aceștia fiind cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani. În urma impactului, toate persoanele au avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportați la spitalul raional Drochia.
Conducătorul automobilului Renault, a fost supus testării alcoolscopice în rezultatul căreia s-a stabilit că acesta se afla în stare de ebrietate, având o concentrație de 0, 77 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.
Pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.
In this article