Accident grav în Ungheni: Un bărbat a murit, iar trei tineri au fost spitalizați

Un bărbat a murit, iar trei tineri au ajuns la spital, după ce automobilele acestora au fost implicate într-un gtrav accident. Coliziunea s-a produs ieri-seara, în jurul orei...

Un bărbat a murit, iar trei tineri au ajuns la spital, după ce automobilele acestora au fost implicate într-un gtrav accident. Coliziunea s-a produs ieri-seara, în jurul orei 23:30, pe traseul R-16, în raionul Ungheni, anunță IGP.

Preliminar, la fața locului s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, locuitor al satului Taxobeni, raionul Fălești, conducând un BMW X5, la intrarea în satul Gherman din raionul Ungheni a pierdut controlul asupra volanului iar mașina și a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal cu un microbuz de marca Mercedes Sprinter, condus de un bărbat de 39 de ani din raionul Ungheni, care se deplasa în direcția raionului Fălești.

„În urma coliziunii microbuzul s-a inversat. Ambii conducători auto și pasagerii din BMW, doi bărbați de 27 și 22 de ani, au fost transportați la spitalul raional Ungheni cu diverse traumatisme. La scurt timp, conducătorul Mercedes-ului a decedat”, se menționează în comunicatul poliției.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

Grav accident rutier cu implicarea unui BMW, la Ungheni

 

In this article